9k=

Tekstil sektöründe, 1980 yılında boyahane atölyesi kurarak faaliyet göstermeye başlayan ŞANSAL TEKSTİL,

1991 yılında akrilik fitil iplik üretimi için makine parkuru kurarak bu alanda da başarılı bir şekilde serüvenine devam etmiştir. Kurulduğu tarihten bu yana örme, dokuma ve triko pazarlarına yaptığı hızlı iplik servisleriyle, hizmetini ve markasını tüm müşterilerine kanıtlamıştır.

Üretimin gerçekleştiği 6000 m²’lik kapalı alan tesisinde müşterilerini ürün kalitesi ve teslim süresi bakımından memnun etme prensibiyle çalışmaktadır. Bu sebeple eğitimli ve profesyonel iş arkadaşlarımızla AR-GE çalışmalarımızı sürekli genişleterek firmamızı planlı ve sistemli olarak geleceğe taşıyoruz.

Firmamızın üretim tesisinde sentetik liflerin çekimi ve taranması ile yarı mamül halini alan fitil ipliği üretimi yapılmaktadır. Müşterilerin talebine göre üretilen fitil ipliğinin içine polyamid, alpaka, yün ve tiftik gibi materyaller eklenerek ürün zenginliği artırılmaktadır. Talep edilen sınırsız renk çeşitlerini, geniş AR-GE çalışmalarıyla yakalayıp müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Hazırlama grubundan geçen fitil ipliği, gelişen dünya teknolojisine uyum sağlayan makinelerle 0,5 ile 15 numara arası buklet, flamlı, freze, şardonlu ve makarna gibi çeşitli fantezi iplikler üretilmektedir. Yine sınırsız renk seçeneğiyle müşterilerin talebine göre polyester, elit, pamuk ve viskon gibi çeşitli materyaller eklenerek fantezi iplik üretimi gerçekleşmektedir.

Misyonumuz

Müşteri odaklı prensibiyle çalışan şirketimiz, fitil iplik ve fantezi iplik alanında kaliteli, zengin çeşitliliği ve sınırsız renk seçeneğiyle müşterilerin hem güvenini hem kalbini kazanmayı amaçlamaktadır.

Vizyonumuz

Sürekli gelişen ve değişen dünya trendlerini takip edip, müşterilerimize kalıcı çözümler üreterek iş hacmini artırmak ve bu alanda öncü bir firma olmak.